Klosterheden MTB Marathon bliver i 2018 afholdt lørdag d. 1 september,
så sæt et stort kryds i kalenderen.

Setup bliver stort set som de forrige år, med distancer på henholdsvis 33 km, 66 km og 100 km. NYT!! I 2018 er der også en H60 klasse.

I 2017 var der ca. 375 tilmeldte og der er plads til mange flere.

Tilmelding og priser kan findes her: TILMELDING

Tak

Tak til alle deltagere i Klosterheden MTB Marathon 2017.

Tak til publikum for jeres opbakning til de mange MTB'er på ruten og for medvirken til den fantastiske stemning i målområdet.

En stor tak til alle sponsorerne og de mange frivillige hjælpere, uden jeres støtte ville det ikke havde været muligt at stable arrangementet på benene.

Har i ris/ros til løbet, så send os en mail, eller skriv en kommentar på vores Facebook side "Klosterheden MTB Marathon"

Vi håber at se jer og mange flere til Klosterheden MTB Marathon 2018.

Mange hilsner - Løbsledelsen.

Løbet

Klosterheden MTB Marathon er et motionsløb som finder sted i et Danmarks største skovområder.

Har du lyst og mod på, at opleve den fantastiske vestjyske natur, så er der her en unik mulighed for, at gi’ den gas i Bævernes ”baghave”, på Ulvenes ”sletter” og i Krondyrenes ”lysninger” – det bliver ikke ”vildere”!

Løbet er for alle Mtb’er og vi har gjort os umage for, at lave en god og varieret rute, hvor alle tilgodeses, hvad enten man er til teknisk eller ”tonse”-terræn. Ruten vil være spændende og flot og man bestemmer selvfølgelig selv om der skal gives gas eller om man vil køre mere tilbagelænet og nyde den medrivende natur.

Løbet holdes i 2018 for fjerde gang og vil blive afviklet lørdag d. 1 september.

Distancerne er på henholdsvis 33 km, 66 km og 100 km.

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK