Tilmelding til Klosterheden MTB Marathon 2017 kan ske på:
(motionsløbet lørdag d. 2 september)

Under forhåndstilmeldingen udloddes der løbende præmier, blandt dem der er på startlisten inden d. 23 august. Jo tidligere du tilmelder dig jo flere lodtrækninger er du med i. Se præmier længere nede.

Efter løbet udleveres en lækker ”slagter-sandwich”. Dette gælder kun forhånds tilmeldte!

Frist for online forhånds tilmelding er torsdag d. 31. august kl. 23:59.

Priser:

Beskrivelse: Distancer Pris inden 26/6 Pris inden 23/8 Pris fra 23/8
og ved tilmelding på dagen
Ulvetur 100 km. kr. 300,- kr. 350,- kr. 400,-
Kronvildttur 66 km. kr. 250,- kr. 300,- kr. 350,-
Bævertur 33 km. kr. 150,- kr. 200,- kr. 250,-

Maksimalt 500 deltagere i alt.
Tilmeldte fra 23. august og frem til og med løbsdag kører med løs chip, for hvilken der skal ligges depositum på løbsdagen. Er man tilmeldt inden 23. august er engangschip integreret i start nr.

Det med småt….
Det er muligt at overdrage startnr. til en anden. Pengene gives ikke retur, hvis du nedgraderer distancen. Der er et link nederst i den mail du modtager ved tilmelding, via det link kan du rette deltager oplysninger.

Lodtrækningspræmier

Præmier der udloddes under forhåndstilmeldingen:

Tangsøcentret (Er udtrukket!)
1 x overnatning i luksushytte, med plads til 6 personer.
Se mere på deres hjemmeside: www.tangsoecentret.dk/luksushytter.html

Feriecenter Slettestrand (Er udtrukket!)
MTB ophold 2 nætter/3 dage for 2 personer i egen lejlighed med helpension. www.mtbslettestrand.dk

Lidenlund Søfestival (Er udtrukket!)
2 stk. Entrebilletter. www.lidenlundseafestival.dk

Matas Lemvig (Er udtrukket!)
En kasse rødbedejuice shots.
www.matas.dk

Hotel Nørre Vinkel (Er udtrukket!)
Gavekort til Miniferie for 2 pers.
(1 x Overnatning, 1 x Morgenbuffet, 1 x 2 Retters menu)
www.norrevinkel.dk

Citater fra deltagere:

” Fantastisk at frivillige kan sætte sådan et cykelarrangement op, og få det til at klappe 100%. Mange deltagere, mange hjælpere i alle afkroge af ruten, mange tilskuere til hygge i målområdet og gode mennesker i løbsledelsen gjorde løbet perfekt. Eneste negative er, at hele min krop gør ondt i dag og jeg bliver nødt til at ligge på sofaen og se fodbold ”
Per Olesen

” Tak for et rigtig godt arrangement. Det var mit første MTB løb og det bliver absolut ikke det sidste :-)
En stor ros skal lyde til alle jer der har arrangeret løbet og bygget det hele op - jeg er imponeret. Alt fungerede godt. Der var rigtig god skiltning til parkeringspladsen og en rigtig god bane at cykle på, også med god opmærkning så den var let at følge. Så alt i alt en fantastisk oplevelse - ser frem til at komme igen næste år :-) ”
Jesper Høj Lerche

” Sådan Struer/Lemvig det var bare så godt arrangement i har lavet. Håber virkelig på at i afholder det igen næste år ”
Ronnie Boie

” Tilslutter mig jubelkoret: TAK for et super løb. Toplækker rute (meget federe end forventet), perfekt opmærkning, god infrastruktur og lækkert vejr. Vi ses til næste år, det bliver I simpelthen nødt til at gøre igen ”
Pernille Eskildsen

” Har haft en super dag i skoven i dag. godt nok stadig noget øm. Tak til de mange frivillige, for at i gider give os andre en fed oplevelse. Og til ledelsen: GØR DET IGEN ”
Ole Mortensen

” Hej cykelvenner i Lemvig/Struer.
Først - tak for et godt organiseret og velafviklet arrangement i dag. "Ny i klassen" betyder jo altid lidt ekstra focus på fejl og mangler, men dem har jeg faktisk svært ved at finde. Om ikke andet så har de ikke været inden for min rækkevidde. Derimod vil jeg pege på flere meget positive sider af jeres arrangement. Allerede ved indkørslen til Klosterheden ved hovedvejen, gjorde jeres opmærkning, skiltning og henvisninger indtryk. Jeg har aldrig været på Klosterheden, og havde i ikke sat et skilt ved hovedvejen "6km", så var jeg sandsynligvis vendt om i panik i mangel af bedre viden om Klosterhedens størrelse. Den gode skiltningen og afmærkningen viste sig at være gennemgående. Super god afmærkning af ruten - både pileskiltning og minebånd ved udkørsler på skovveje, og dermed kun vi ryttere lægge fuld fokus på at køre cykelløb. Afmærkning og skiltning gør bare en kæmpe forskel på en succes og en fiasko. Og så til noget som måske har en mindre betydning, for hovedparten af deltagerne - podiepræmier. Ved første øjekast satte dagens podiepræmie en rynke i panden på mig. Men ved eftertanke og iagttagelse, så viser netop en "unika pokal" at i som arrangører virkelig har lagt jeres sjæl i arrangementet, og vil vise os deltagere at i vil det som i har knoglet med. Den nemme løsning kender vi alle sammen - en cykelpumpe, en drikkedunk og lidt energidrik. Jeg håber at i er friske på et endnu et arrangement næste år.
Hilsen os i Varde. Søren Nielsen ”

DESIGN & CMS: WWW.MEDIACONNECT.DK